Скіналі Природа № 141220215

141220215 кухонний фартух, фартух для кухні, скляний фартух, фартух на кухню
№ 141220215

Ціни на скіналі в Києві (і інших містах України)

ВИД СКЛА
ЦІНА, грн.
за погонний метр
Скло гартоване звичайне 4 мм ЧИСТЕ
800 грн.
Стекло гартоване ДІАМАНТ 4 мм ЧИСТЕ
1150 грн.
Скло гартоване звичайне 6 мм ЧИСТЕ
1150 грн.
Скло гартоване ДІАМАНТ 6мм ЧИСТЕ
1650 грн.
Скло гартоване звичайне 4 мм + УФ друк
1350 рн.
Скло гартоване ДІАМАНТ 4 мм + УФ друк
1750 грн.
Скло гартоване звичайне 6 мм + УФ друк
1750 грн.
Скло гартоване ДІАМАНТ 6 мм + УФ друк
2250 грн.
Скло гартоване звичайне 4 мм + фарбування
1900 грн.
Скло гартоване ДІАМАНТ 4 мм + фарбування
2350 грн.
Скло гартоване звичайне 6 мм + фарбування
2450 грн.
Скло гартоване ДІАМАНТ 6 мм + фарбування
2900 грн.
Скло гартоване 6 мм САТІН, ЧИСТЕ
від 1550 грн.
Скло гартоване 6 мм САТІН + УФ друк
від 1950 грн.
СУПУТНІ ЦІНИ
Отвір під розетку, 1 точка
120 грн.
Отвір під кріплення, діаметр 6-8 мм, шт
55 грн.
Отвір під кріплення, діаметр 10-20 мм, шт
60 грн.
Отвір під кріплення, діаметр 20-60 мм, шт
100 грн.
Комплект декоративних кріплень (бонки), 1 шт
45 грн.
Зображення з платних фотобанків, шт
400 грн.
Дзеркало 4мм, серебро
2550 грн. за кв/м
Дзеркало 4мм, бронза
3200 грн. за кв/м
Дзеркало 4мм, серебро + УФ печать
3250 грн. за кв/м
Дзеркало 4мм, бронза + УФ печать
3900 грн. за кв/м
Додаткова цветопроба УФ друку на склі звичайному, шт
100 грн.
Додаткова цветопроба УФ друку на склі ДІАМАНТ, шт
150 грн.
*Ціна вказана з матеріалом, обробкою, прямий ультрафіолетової печаткою на склі і закачуванням захисною плівкою, без урахування вартості монтажу!
Для уточнення деталей зателефонуйте за телефоном, вказаним на сайті.

Оригінальний дизайн приміщень допомагає надати стандартним міським квартирам індивідуальність, створити вдома неповторне поєднання затишку і свіжості. Прагнення незвично прикрасити своє житло і одночасно домогтися того, щоб використовувані рішення були більш практичні, змушує власників квартир шукати нові матеріали і можливості їх застосування.

Одним з таких варіантів оформлення, що не вимагає особливого догляду за оновленими деталями інтер'єру, є скіналі - спеціальні декоративні панелі або листи з різних матеріалів. Замовити скіналі в Києві можна будь-які, наприклад, при обробці стін, стель і навіть меблів часто застосовуються пластмаси і метал, але найбільш вдалі і практичні, як правило, виконані зі скла.

У тому випадку, коли концепція інтер'єру приміщення вимагає нестандартного рішення, дизайнери використовують саме скіналі. Купити цей оздоблювальний матеріал можна за доступною ціною, що не завдавши шкоди сімейному бюджету. Найбільш затребуваним в даний час є гартоване скло, що дозволяє оригінально оформити кухню, включаючи робочу зону, постійно піддається впливу високої температури від кухонних приладів. Гладка поверхня забезпечує швидку прибирання бризок жиру і налиплого пилу найпростішими миючими засобами.

При виконанні оздоблювальних робіт цей практичний матеріал прекрасно вписується в будь-який інтер'єр, доповнюючи його і розширюючи можливості дизайнерів. Будь-які покриття для стін, в тому числі виконані такими популярними виробами, як плитка, метал або шпалери, що миються по всіх параметрах програють скіналі. Київ за ціною на оздоблювальні матеріали дещо випереджає інші міста, але і тут намагаються застосовувати новинку.

Скинали проти класичної обробки: переваги рішення

Скляні фартухи кухонного гарнітура (т. зв. скинали) сьогодні користуються великою популярністю. Їх обирають як послідовники класичних інтер'єрних шкіл, так і сучасних напрямків дизайну. Обробка дійсно універсальна, володіє унікальними властивостями в порівнянні з аналогами. Високі показники гігієнічність, стійкість до стирання, перепадів вологості й температур, довговічність – якості, які виправдовують, на перший погляд, високу ціну скляного фартуха.

Більш того, прості підрахунки говорять нам про те, що скинали вигідніше класичних альтернатив. Для установки такого фартуха Вам знадобиться кілька дюбелів, шурупів, дриль і викрутка. Якість чорновий поверхні стіни не має особливого значення, отвори під прихований кріплення і розетки свердляться на панелях в заводських умовах, Вам же залишається тільки точно проставити крапки на стіні, просвердлити, забити дюбеля і зафіксувати листи. З роботою впорається будь-який домашній майстер за годину-другу.

А тепер давайте розглянемо саму популярну альтернативу скинали – кахельну плитку.

  • Щоб покласти її потрібно провести масштабні підготовчі роботи, витратити багато сил і матеріалів на вирівнювання стіни.
  • Далі покриття укладається за технологією, будь-яке відхилення від якої обіцяє швидким непередбачених «демонтажем» плитки методом падіння на стільницю.
  • Щілини між елементами обробки затирають спеціальним складом, в якому виживають (на відміну від скла) шкідливі мікроорганізми, а щоб фартух виглядав як новенький, на його прибирання доводиться витрачати купу часу.

Ну як, все ще вважаєте, що занадто дорогі скинали для кухні? Ціна виправдана на 100%. Крім того, її завжди можна знизити за рахунок грамотного підбору матеріалів. Вартість панелей залежить від багатьох факторів, які необхідно враховувати для розуміння політики ціноутворення, так і з метою економії коштів бюджету. Давайте зупинимося на цьому детальніше.

Від чого залежить ціна на скинали в нашому магазині?

Левова частка кінцевої вартості товару – це ціна скла і робіт по нанесенню малюнка. Ми робимо фартухи із каленого скла товщиною 4,5 і 6 мм. Природно, чим товще матеріал, тим дорожче погонний метр панелі. 

  • По своїй природі, загартоване скло здатне витримати величезні моментальні навантаження, удари важких тупих предметів, наприклад. Воно твердіше, значить, менше дряпається і затирається.
  • Крім того, «каленка» розбивається на дрібні шматочки майже однакового розміру без гострих граней, тому раніше з неї робили бічні і задні скла авто, а зараз роблять стільниці, дверцята душових кабін, оздоблювальні панелі.

Погодьтеся, вибираючи кухонний фартух з скла, ціною можна пожертвувати на догоду безпеки.

Що ж стосується нанесення малюнка,ми застосовуємо виключно пряму,ультрофиолетовую друк на склі:

  • Фарби яскраві, чудова деталізація, стійка до вигорання і поподанию вологи .
  • Для повної світлопередачі білих і світлих малюнків ми рекомендуємо використовувати скло Діамант

Не забувайте, що скинали виробляються за індивідуальним замовленням, за вимірами і тільки після повного затвердження макету. Виріб потрапляє до Вас вже підготовленим до монтажу, тому в ціну кухонного фартуха також входить свердління отворів під кріплення і розетки.

Також багато студії намагаються додатково заробити на створенні дизайн-проекту, але фахівці «Дом Cкіналі» надають цю послугу безкоштовно!

З чого роблять скіналі для кухні в Києві

У більшості випадків вироби виготовляються із загартованого скла. Для додання необхідних властивостей використовують печі в заводських цехах. Завдяки цьому отримане скло майже в п'ять разів міцніше за звичайне, легко переносить спеку від кухонних приладів і розсипається при розбитті на дрібні осколки, які не викликають травм. Найчастіше можна купити скіналі в Києві товщиною 4 і 6 міліметрів, але за бажанням замовника, використовується також 8- і 10-міліметрове скло.

Для підвищення удароміцності застосовується закачування захисною плівкою. Скляний фартух для кухні може мати будь-який малюнок, що відповідає тематиці, обраної дизайнером. Серед тем можна виділити наступні:

  • природа;
  • живі квіти;
  • пейзажі сучасного міста;
  • морська тематика, в основному з переважанням яскравих тонів;
  • старе місто, представлений часто в графічному стилі;
  • їжа та напої;
  • векторні зображення.

Компанія Dom Skinali пропонує вироби з зображеннями, які є в нашій галереї, а також випускає унікальну продукцію з малюнками або фото, представленими замовником.

Як підібрати скляний фартух на кухню в Києві

Збираючись купити скляний фартух в Києві, слід попередньо оцінити розміри вироби, оскільки від цього залежить якість роботи і візуальний ефект, вироблений дизайнерським рішенням. У переліку безкоштовних послуг, які ми пропонуємо покупцям:

  • виїзд кваліфікованого фахівця для визначення майбутніх розмірів;
  • візуалізація зображення безпосередньо в приміщенні замовника;
  • підбір фахівцем оптимального зображення.

Популярним рішенням, яке часто використовують дизайнери, є однотонні кухонні фартухи зі скла. В м.Київ ціна такого покриття може залежати не тільки від роботи фахівців з його виготовлення, але і від вартості послуг, які надає власнику квартири оформлювач інтер'єру. Розробка концепції дизайну може коштувати досить дорого. Скло на робочу стінку кухні ціна на яке залежить від багатьох чинників, можна замовити в нашому інтернет-магазині.

Установка скіналі на кухню вдало поєднується практично з усіма предметами меблів, виконаними в будь-якому стилі. Цьому сприяє раціональний підбір малюнка або використання однотонного кольорового покриття, яке виглядає стильно і елегантно. Такий варіант дозволяє без зайвих деталей прикрасити внутрішній простір кухні і підкреслити витонченість дизайну.

Як купити кухонний фартух в Києві

Пошук способів обробки часто пов'язаний з труднощами, які виникають при вивченні асортименту, пропонованого ринком. Скориставшись каталогом нашого інтернет-магазину, дуже просто купити кухонний фартух, відповідний за експлуатаційними характеристиками і дизайнерському оформленню.

Наші фахівці допоможуть знайти оптимальне рішення, виготовивши для вас ідеальний скляний фартух для кухні в Києві. Ціна залежить від вибору покупця, який може замовити виготовлення стандартного виробу, вибравши один з 16000 варіантів дизайну або унікальне неповторне дизайнерське рішення.

Відгуки про нас

Останні роботи
Немає часу підбирати?
Більш 10 000 можливих варіантів в базі
Заповніть форму нижче і ми Вам допоможемо створити кухню своєї мрії
Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом
VectorCreated using Figma